US zastava

IZRADA TV REKLAMA

Iskoristite neodoljivu moć televizije

Iako ste verovatno mnogo puta čuli rečenicu “Televiziju niko ne gleda”, najnovija istraživanja dokazuju suprotno. Televizija je i dalje ubedljivo najgledaniji mediji u Srbiji. Čak 97,2 odsto populacije gleda televiziju.

Zakažite besplatne konsultacije

  Kako da iskoristite moć TV reklame za promociju vašeg biznisa?

  Iako je pojava interneta preusmerila našu pažnju na pametne telefone, ljudi i dalje imaju običaj da uveče upale TVi, ili ujutru kada se spremaju za posao.

  Međutim, pojavile su se i neke nove navike u navikama naših potrošača. Porodično okupljanje oko televizora sve je ređe, omiljene emsije se željno ne iščekuju već premotavaju i ukus potrošača se istančio. Sada gledaju šta žele, a ne šta im se nameće.

  Takođe, veruju da su postali imuni na moć televizijskih reklama i da ih retko šta može izmanipulisati na kupovinu.

  Međutim, kada se potrošač iznenadi pamtljivom, simpatičnom reklamom koja mu je za razliku od drugih pokrenula emociju, rađaju se plodovi pravog tradicionalnog marketinga. Gledalac obožava taj brend, daje mu šansu da proba proizvode koje nudi i sa osmehom pevuši tu reklamu.

  Poistovećivanje kupaca sa proizvodom neće nikad zastareti, pa sa tim ni TV reklama.

  Produkcija TV reklama

  Danas su popularne TV reklame one koje jednostavno odskaču dizajnom i više su digitalna remek dela nego umeće TV glumaca. Jednostavno prilagođene su današnjem oku posmatrača koji očekuje vrhunski sadržaj i visoku produkciju. 

  Do takve reklame je moguće doći i to nije nikakav izuzetak statistike ili slučajnost. Takve reklame mogu biti samo proizvod velikih eksperata u marketingu koji su pažljivo isplanirali svaki korak produkcije i emociju koju žele da trigeruju kod ciljne grupe.

  Stručnjaci za prodaju su ti koji nastupaju nakon kreativnog procesa dizajnera i pisaca. Oni su neophodna kontrola kvaliteta, jer oni drže tržište u malom prstu i znaju šta pije vodu kod publike.

  Konačno, ceo produkcijski poduhvat kruniše se i odabirom pravog vremena i kanala promocije TV reklame.

  Ovde kreće prava nauka.

  Da bi TV reklama dosegla najveći mogući uticaj kod šire publike, vreme i kanal emitovanja moraju da se odrede na osnovu detaljnog istraživanja ciljne grupe,tržišta i TV programa.

  Međutim, vodite računa da reklamna agencija koju izaberete može da pruži i produkcijski kvalitet na visokom nivou, jer se grafički dizajn, 3D animacija i foto manipulacija ne uče preko noći.

  izrada tv reklama marketing agencija beograd

  Ne menjajte kanal, na pravom ste mestu!

  MA Team reklamna agencija je sačinjena od eksperata u dizajnu, pisanju i prodaji, koji će sigurno odgovoriti potrebama promocije vašeg biznisa na televiziji. Od strateškog planiranja sinopsisa, do promocije kod ciljne grupe.

  MA Team reklamna agencija za vas će obaviti zakupe prostora, uraditi predloge emisija na osnovu njihove gledanosti, odabrati ciljnu grupu na osnovu vašeg proizvoda ili usluge i pružiti vam najviše za odabran budžet.

  Za vas ćemo isplanirati svaki mogući korak i uvesti vas u celokupan proces kreiranja TV reklama dok ne budemo sigurni da koračamo svi istom stazom.

  Naš tim dizajnera i video animatora će prvo osmislii i predložiti par unikatnih vizuelnih rešenja za prikaz vašeg brenda. Kada izaberemo najbolju moguće rešenje koje će predstavljati Vaš biznis, testiramo ga, menjamo, puštamo hiljadu puta da čujemo kako zvuči i vidimo kako izgleda i na kraju plasiramo.

  Onda promocija vašeg brenda postaje kreativna igra bez granica.

  Osmišljavamo dalje reklamne poruke, jačamo emociju sa publikom i otkrivamo nova polja za vaš proizvod na tržištu.

  Ako zaista verujete u moć tradicionalnog marketinga, potrebno je samo da zakažete besplatne konsultacije sa našim prodajnim ekspertima, koji će osmisliti i proizvesti u delo vašu TV reklamu.

  Naši klijenti

  Rekli su o nama

  Zakažite konsultacije sa našim specijalistom

   Zakažite besplatne konsultacije