US zastava

IZRADA RADIO REKLAMA

Od zvuka se ne može pobeći

Radio je najstariji ali i naizdržljiviji mediji. Uprkos zubu vremena, ostao je i dalje u vrhu izvora informisanja i zabave za populacije širom sveta. Pretekao je CD koji je navodono trebao da ga zameni, prilagodio se internetu i sada je njegov zvuk jači nego ikad.

Zakažite besplatne konsultacije

  Kako radio reklama može da bude najbolja promocija za vaš biznis?

  U Srbiji ima preko 3 miliona aktivnih radijskih slušalaca. Pre nego što počnemo hajde da pustimo da se ova informacija slegne.

  Iako je javnost pronalazila dugo utehu u biranju svog muzičkog programa putem Youtuba, kada izlaze iz kuće i sednu auto gotovo mahinalno pritiskaju dugme za radio i prepuštaju se odabiru muzičkih urednika svojih omiljenih radio stanica. Takođe, mnogi a pogotovo Beograđani, oslanjaju se na informacije o saobraćaju i dešavanjima u gradu.

  Ta lokalna prednost koju radio ima, odličan je način da i radio reklama emitovana putem gradske frekvencije bude prisnije percipirana kod potrošača. Upravo zbog tog dosega frekvencije, slušaoci nazivaju radio toplijim medijim.

  U pauzama između programa, postoji otvoren prozor da se iskoristi lokalna moć radija, a to je radio reklama.

  Ako je produkcija reklame na visokom kvalitetu i tekst dovoljno ubedljiv da zainteresuje, radio reklama može da ima ozbiljan efekat na ciljnu grupu oko vašeg biznisa.

  Kako Vaša sledeća radio reklama može da bude pamtljiva i zabavna, tako vrlo lako može da postane predmet šale na društvenim mrežama i loša slika Vašeg biznisa.

  Zato kada birate ko će da realizuje Vašu reklamu, morate da budete svesni da je za taj posao potreban tim ljudi koji rade sa visokom tehnologijom i upoznati su u goruće trendove i navike potrošača.

  Produkcija radio reklama

  Kao slušalac, znate da je radiofoničnost glasa presudna kada se odlučujete na kojoj radio stanici da ostanete. Tek kada vas glas zainteresuje, slušate određen sadržaj.

  Isto tako je i u audio produkciji. Odabir odgovarajućeg glasa, koji će biti prepoznatljiv zvuk vašeg biznisa, ključan je i neophodan korak koji moraju realizovati profesionalci u tom poslu.

  Tu su i diizajneri koji će očistiti zvuk od šumova, implemenirati razne vrste zvučnih efekata i najbitnije odabrati pravu melodiju koja će lako da uđe u uvo slušalaca i obezbedi vam širi uticaj vaše reklame.

  Zanimljivo je da kroz sve medije reč ima manipulativan uticaj, pa tako i prilikom izrade radio reklame. Pisci koji stoje iza svake reči imaju million drugih verzija te reklame iza sebe, jer je zadatak uvek da sa što manje reči kaže što više.

  Takođe, ceo produkcijski tim u saradnji sa prodajnim ekspertima, ima veliku svest o trenutnim trendovima i njihovoj implementaciji u podsvesne poruke reklame.

  radio reklame marketing agencija beograd

  Dok radi radio, biznis zaradio?

  MA Team reklamna agencija agencija omogućava da na jednom mestu dobijete planove oglašavanja svog proizvoda ili usluge, audio produkciju, anonimne ili poznate glasove i post produkciju. Uz neograničen broj preslušavanja i prepravki pre odlaska u etar.

  Iako je efikasnost jača strana, kada je u pitanju proces izrade radio reklama, delujemo sa određenom mirnoćom. Nekada čak i žmurimo kako bi se bolje fokusirali na kvalitet zvuka i pravilnost rezova u montaži. Takođe, testiramo verzije radio reklame, promenom sinopsisa, glasa ili same strukture reklame. Kada imamo ponudu više verzija, biramo najbolju za vaš bizniis.

  Znajte da MA Team uvek ostavlja mogućnost da presluštajte finalnu verziju vaše radio reklame i samo uz vaše odobrenje reklama počinje da se emituje na unapred dogovorenim lokalnim ili nacionalnim frekvencijama.

  Mogućnost oglašavanja u svakom gradu i na svakoj stanici naša je specijalnost.
  Obezbedićemo vam bilo koje vreme na bilo kojoj radio stanici u najkraćem mogućem roku. Plus, za vas ćemo analizarti navike vaše ciljne grupe kako bi najbolje uvideli koji je najbolje vreme i način promocije radio reklame.

  Ako ste čak dovde stigli, znamo da verujete u moć radija. Hajde da je iskoristimo u korist vašeg biznisa.

  Zakažite besplatne konsultacije sa našim prodajnim ekspertima i učinite vaš biznis zvučnim već danas!

  Naši klijenti

  Rekli su o nama

  Zakažite konsultacije sa našim specijalistom

   Zakažite besplatne konsultacije