FACEBOOK OGLAŠAVANJE

Oglašavanje putem fejsbuka postalo je najbolji i najbrži način da efektivno targetirate ciljnu grupu i promovišete proizvode i usluge. To je u mnogome zbog toga što je Facebok ujedno najveća društvena mreža na svetu, te broji i najviše korisnika koji se lako mogu konvertovati u kupce. Iako je pristupačno svim biznis modelima, samo sa pravom Facebook reklamom i strategijom oglašavanje putem Facebooka može imati učinak.

Izaberite MA Team usluge facebook oglašavanja i dosegnite sve moguće potencijalne kupce koji postoje oko vašeg brenda.

Zakažite besplatne konsultacije

  Šta dobijam za 5€, a šta za 50€?

  Čuli ste do sada da Facebook oglašavanje nije skupo, ali da bi bilo učinkovito za taj novac koji ulažete, mora da bude do detalja isplanirano. Kreiranje ciljne grupe oko brenda na Facebooku gotovo je matematički posao. Međutim, kada se ciljna grupa formira svako dalje oglašavanje ima daleko veći uticaj.

  Ukoliko nemate eksperte koji će pružiti izveštaje iz analitike koji govore o pravom vremenu, mestu i načinu oglašavanja, ne možete dopreti do ciljne grupe i samim tim ne možete iskoristiti maksimum ni od 5, pa ni od 50 eura.

  Za pravu reklamu na društvenim mrežama treba vam prvo kvalitetan dizajn, pa još bolji tekst. Takođe, potreban vam je i prodajni eskpert koji poznaje tržište i stručnjak za oglašavanje koji poznaje Facebook pravila i ograničenja.

  Stoga, za Facebook oglašavanje koje daje rezultate u prodaji, treba se prepustiti kompletnoj usluzi marketing agencija kojima su ovakve kampanje svakodnevna praksa i biti siguran da ste svoj novac uložili na pravo mesto.

  Produkcija i dizajn facebook reklama

  I ptice na grani znaju da dizajn i tekst ispod njega treba da su usklađeni, ali retko ko posvećuje pažnju da to bude realizovano kvalitetnom produkcijom sadržaja.

  Da li je to 3D, animacija ili napredno korišćenje Photoshop programa, grafički dizajn je danas drugačiji od svega prethodnog. Zato ga u svetu Facebook oglašavanja koriste kao glavno sredstvo za privlačenje pažnje i predstave ponude kod kupaca.

  Zato kada angažujete digitalnu agenciju imate pri ruci dizajnere koji mogu da iznesu svaku vašu zamisao i social media menadžere i stručnjake za oglašavanje koji tu produkciju mogu da učine vidljivom vašoj ciljnoj grupi.

  Najbitnije je što prodajni eksperti znaju kako da usmere taj kreativni proces ka prodaji i ostvare veće konverzije za vaš biznis.

  facebook oglasavanje marketing agencija beograd

  Zašto mi da budemo vaš tim za Facebook oglašavanje?

  MA Team je digitalna agencija koja vam u potpunosti može pomoći da realizujete ceo proces reklamiranja na društvenim mrežama, od kreiranja unikatnog dizajna do sprovođenja strategije za oglašavanjem.

  Za svakog našeg klijenta kreiramo unikatnu strategiju oglašavanja putem Facebooka, fokusirajući sa na proces formiranja ciljne grupe. Kada oformimo podatke o godinama, mestu boravka i interesovanjima ciljne grupe, možemo da propagiramo vaš promotivni sadržaj sa sigurnošću da dopire do stvarnih kupaca.

  Takođe, naše savetovanje o postizanju prodaje i uvođenju novina u ton obraćanja, uveriće vas da smo u ovom poslu već dugo i da znamo šta funkcioniše.

  Naše Facebook kampanje su pomogle u generisanju potencijalnih klijenata, kao i u prodaji – pa kada tražite agenciju sa dokazanim rezultatima, videćete da vaša pretraga uključuje i nas!

  Ako vas želite da reklamirate proizvode ili usluge vašeg biznisa putem Facebooka i da ostvarite sjajne rezultate u prodaji!

  Naši klijenti

  Rekli su o nama…

  Zakažite besplatne konsultacije

   Zakažite konsultacije sa našim specijalistom