EMAIL MARKETING

Marketing putem email kampanja, bio je i ostao jedan od najboljih načina da budete u kontaktu sa klijentima i ostvarite prodaju predstavljajući im predstojeće ponude, posebne događaje ili promocije proizvoda ili usluga.

Naši marketing eksperti su tu da vam pomognu i primene svoje iskustvo i veštine analiziranja navika potrošača, za uspeh vašeg biznisa.

Zakažite besplatne konsultacije

  Kako da iskoristite email kao najbolje sredstvo promocije vašeg biznisa?

  Kada se email prvi put pojavio, svaka poruka u sandučetu smatrala se izuzetno važnom i pristupalo joj se sa određenom odgovornošću. Danas je email uprkos svim inovacijama zadržao taj autoritet kod korisnika.

  Kada neko izabere i ukuca vašu email adresu da bi vam poslao specifičnu ponudu svojih proizvoda ili usluga, logično je da se kao potrošač osećate posebno, odvojite neko vreme i pročitate mejl. Takođe, čak iako niste raspoloženi u moru poslovnih mejlova rado ćete otvoriti onaj koji odskače sa zanimljivim subjectom, pitajući se zašto ste baš vi na njihovoj email listi. Možda je unutar mejla zaista nešto korisno.

  Ta ljudska radoznalost, razlog je zašto su email kampanje i dalje učinkovito sredstvo promocije biznisa. To je zato što je email prisniji od weba, funkcioniše kao topla preporuka, koja ima težinu.

  Ovoliko reči smo posvetili samo o priči šta je potrebno da neko otvori mejl koji ste poslali. To je zato što ta praksa da usmerite potrošače da otvore baš vaš mejl ( pored još 20 takvih) zahteva dugogodišnje iskustvo u kreiranju email kampanja i analizranju tržišta.

  Napokon kad potrošači otvore mejl imate jedinstvenu priliku da ih dočekate sa kvalitetnim dizajnom i ubedljivim prijateljskim pisanim sadržajem.

  Neverovatan doseg email kampanja

  Dok se u svetu društvenih mreža svet deli na one koji vole Instagram ili Facebook, marketing putem mejla nema taj problem. Svi imaju email.

  To je ujedno i najjači adut email kampanja. Doseg ciljne publike koji je na raspolaganju je gotovo neverovatan, ali treba biti oprezan jer je konkurencija jaka, a potrošači imaju sve manje strpljenja.

  Stvar je u tome, da vam za kvalitetnu email kampanju, treba iskustvo u analiziranju navika potrošača i jednostavno morate da imate dovoljno eksperimentalnih kampanja iza sebe da bi znali šta sigurno funkcioniše!

  Naš tim je specijalizovan da email kampanju prilagodi vašem poslovanju, a iskustva nam sigurno ne manjka. Te tako nudimo kampanje putem e-pošte za generisanje potencijalnih klijenata, onlajn prihod, izgradnju brenda ili bilo koju drugu vrstu kampanje koju ste planirali!

  Iskoristite tu moć mejla i kada ste vlasnik biznisa. Jednostavno rečeno, email marketing je isplativ, ciljani način komunikacije sa vašom bazom klijenata i može vam pomoći da ostvarite važne poslovne ciljeve kao što su generisanje potencijalnih klijenata ili povećanje prodaje.

  Zašto da izaberete nas za vašu sledeću email kampanju?

  Mi ne šaljemo mejlove, već pratimo navike ciljne publike, poboljšavamo sadržaj, angažujemo se i donosimo rezultate u prodaji!

  Napravićemo prilagodljive poruke koje održavaju angažovanje svih vaših klijenata, bilo da su za računarom ili u pokretu. Takođe, ako nemate postojeću listu vaše baze podataka klijenata, ne brinite, mi ćemo prikupiti te email adrese za vas. Zatim ćemo pokrenuti kreiranje strategije na osnovu statistike, kako bismo najbolje razumeli šta privlači pažnju kupaca, a šta ne.

  Naši stručnjaci za email marketing su masteri u prodaji, te ćete ovom uslugom moći da ostvarite i pažnju potencijalnih kupaca. Koristeći Follow-up metodu, uvlačimo se pod kožu potencijalnih kupaca, a retko ko je ostao imun i na našu Subject konstrukciju.

  Ne postoji mnogo stručnjaka i programera koji vam mogu pomoći u svim aspektima digitalnog marketinga, pogotovo ne onih koji vam na jednom mestu mogu ponuditi usluge koje čine email kampanju drugačijom i na prvo oko vidljivo različitom na tržištu.

  Zato MA Team usluga email marketing obuhvata: SEO usluge, generisanje potencijalnih klijenata, upravljanje društvenim mrežama, PPC oglašavanje i još mnogo toga.

  Beograd email marketing agencija

  Usluge

  MA Team email marketing obuhvata:

  Usluge koje spadaju u realizaciju marketinga putem email pošte:

  To je prvi korak ka ostvarivanju dobre email kampanje na duže staze, kao i ka ostvarivanju veće stope konverzije. Slati kvalitetan dizajn i odlične email poruke na pogrešne email adrese jednako je nultom učinku.

  Zato je za naše marketinške stručnjake, pravljenje mailing liste od suštinskog značaja za kvalitet kasnije realizacije strategije email marketinga.

  Upravljanje mailing listom je od vitalnog značaja za uspešnu kampanju, jer osigurava da vaši pretplatnici primaju vaše mejlove i čitaju ih. Od vremena slanja mejla, preko broja minuta između follow up mejlova, do namernog odsustva mejla, niže se mnogo faktora koji su ključni za određivanje pravilnog upravljanja email listom.

  MA Team ovaj deo email kampanje radi sa uživanjem i lakoćom, a tu suigurnost u radu obezbedile su nam mnoge email kampanje, godine iskustva i kontakata iza nas.

  Svaka email kampanja treba da je jedinstvena i da ima određen sled elemenata dizajna i reči koji imaju jedan jedini cilj, da navedu čitaoca mejla da ih pročita i na kraju načini akciju preporučenu u mejlu.

  Naše usluge dizajna email šablona će vam pružiti privlačne verzije dizajna, koji će zadovoljiti sve vaše zahteve, a onda zahteve i vaših potencijalnih i lojalnih kupaca.

  Link za landing stranicu je u mejlu koji se šalje klijentima i ona je sama kruna dizajna i poslednja reč prodaje vaše email kampanje.

  Dizajn koji elegantno predstavlja vaš brend i vešto poziva na akciju rezultiraće povećanim brojem registracija klijenata, izgledima za anketiranje, novim prometom prodaje i društvenom podrškom.

  U email marketingu sled reči diktira povraćaj ulaganja. Način na koji se govori o ponudi varijabla je koja se najčešće menja dok email kampanja ne obezbedi učinkovitost. Kreiranje Subject konstrukcije je danas prava nauka zbog ogromnog broja tekućih email kampanja.

  Naš tim pisaca utkaće u slova email kampanje misiju i viziju vašeg biznisa, najnovije ponude, opise novih proizvoda i ponuda, ankete i time sa vašim klijentima uspostaviti prisan odnos.

  To postižemo ciljanjem na određene grupe ljudi, a zatim komuniciranjem sa njima na način koji odgovara njihovim navikama, žargonu i potrebama.

  Automatizacija, s druge strane, pomaže u automatskom slanju mejlova, na osnovu aktivnosti vašeg pretplatnika. Međutim, određeni matematički proračuni treba da se obave od strane naših prodajnih eksperata da bi podešena automatizacija funkcionisala na učinkovit način.

  Naše usluge A/B testiranja uključuju strategiju slanja dela vašeg sadržaja podskupu vaših pretplatnika (A skup), a drugi deo sadržaja drugom podskupu vaših pretplatnika(B skup).
  Upoređujući reakcije čitalaca i postotak otvorenosti mejla kreiramo najbolji skup pretplatnika i najbolji sadržaj koji će nastaviti da se plasira dalje u kampanjama.

  Naš konačni cilj svakog A/B testiranja je da pronađemo savršenu kombinaciju elemenata kako bi se vaša email kampanja istakla i imala najbolje rezultate.

  Hajde da započnemo vašu email kampanju već danas!

  Naši klijenti

  Rekli su o nama

  Zakažite besplatne konsultacije

   Zakažite konsultacije sa našim specijalistom