US zastava

ZAKUP BILBORDA BEOGRAD

Targetirajte klijente u pokretu

Bilbordi su revolucionarni deo tradicionalnog marketinga. Razbijaju sve predrasude i koriste sve moguće dizajnerske inovacije da privuku oko prolaznika i najbitnije ostanu u pamćenju. Danas se to postiže moćnom fotomanipulacijom, 3D modelingom i animacijom, uz uvek prisutnu snažnu poruku koja kuca kao srce društva.

Uz MA Team uslugu zakupa bilborda, kreiramo sa vama najbolje moguće rešenje koje će u velikoj štampi doći do izražaja na bilo kom bilbordu u Srbiji.

Zakažite besplatne konsultacije

  Kako da iskoristite moć bilborda za vaše poslovanje?

  Pre nego što se upustimo u objašnjavanje samog produkcijskog procesa kreiranja bilbordnih poruka i dizajnerskih rešenja, treba da podsetimo na najupečatljivije tipove bilborda koji postoje.

  Možete da iskoristite mogućnost zakupa bilborda u blizini svoje poslovnice, da kroz reklamu svog brenda aludirate da ste u blizini vaših prolaznika, što je posebno učinkovito ukoliko se bavite ugostiteljstvom ili prodajom.

  Takođe, popularan je i dizajn bilborda kojim se ističe važna poruka u društvu, što vas predstavlja kao brend koji ne želi samo da profitira već i da učini dobro u svetu.

  Međutim, istraživanja navode da su sve poruke putem bilborda jednako učinkovite kada su u skladu sa govornim područjem društva kom se reklamiraju i ako imaju nesvakidašnji dizajn koji odskače od uobičajnog.

  Zato je najbolja opcija za zakup bilborda, da angažujete agenciju za digitalni marketing koja zaista može da vam pomogne na svim poljima. Od kreiranja strategije zakupa bilborda, do kreiranja neophodnih dizajnerskih rešenja koji će biti u skladu sa već postojećim vizuelnim identitetom vašeg brenda, a opet drugačiji od svega što su do sada videli.

  Takvi bilbordi dobijaju se visokom produkcijom grafičkog dizajna koji se reklamira i strateškim odabirom mesta na kojima će isti dizajn biti reklamiran.

  Kako danas izgleda dizajn i produkcija bilborda?

  Kada u Japanu imamo 3D digitalne led bilborde sa zakrivljenim ivicama, koji privlače prolaznike svojom uvreljivošću, pametno je da pripremimo domaće brendove za unapređenje dizajna svih marketinških poruka, pa i onih koje se emituju putem bilborda.

  Ono što su nekada bili plastični totemi na autobuskim stanicama, sada su postali tanki led bilbordi koji proširuju mogućnost zakupa i što je najbitnije pružaju standard koji je u skladu sa navikama društva (koje koristi visoku tehnologiju sada već u svakodnevnici).

  Bez eksperata grafičkog dizajna nijedna, pa ni ova realizacija bilborda nije moguća.

  Zato prilikom produkcije digitalnih rešenja za bilborde, treba da angažujete marketing agenciju koja može da prati rast vašeg poslovanja u stopu i prilagodi ga ciljnoj grupi. Tim koji vešto rukuje moćima 3D modelinga, animacije, Photoshopa i drugih srodnih programa za kreiranje neverovatnih fotomanipulacija.

  Uz visoku produkciju samog dizajna, tu je i vešta upotreba reči koja je presudna u celokupnoj impresiji o brendu. Poruka mora da bude sažeta, ali u isto vreme i dovoljno snažna da se poveže sa prolaznicima i u najidealnijem slučaju podstakne ih na željenu akciju.

  Najbolja poruka je nekada da nema poruke, ali i iza toga je uvek kreativni kreator sadržaja koji zna kako da podtsakne dizajnere da kreiraju video koji govori sam za sebe.

  Kao epilog ove priče dolazi strateško planiranje mesta na kojima će se vaša poruka reklamirati.

  To čine prodajni eksperti oslanjajući se na svoje veštine procene navika potrošača i na iskustvo u vodama tradicionalnog marketinga.

  izdavanje bilborda marketing agencija beograd

  Hajde da obezbedimo pravi marketing za vaše poslovanje?

  MA Team agencija nudi vam rešenja za statične, pokretne i led bilborde u svim većim gradovima u Srbiji. Iskoristite mogućnost da na jednom mestu ugovorite dizajn, poruku, format i zakup bilborda ili se prepustite našim strateškim veštinama i odaberite između finalnih rešenja.

  Dugogodišnje iskustvo u svakodnevnom kreiranju reklamnih poruka za sajtove i društvene mreže, doprinelo je da kreianje bilborda doživljavamo kao posao koji radimo sa najvećim uživanjem. Imamo taj neopisiv osećaj da se svo znanje naših marketinških stručnjaka najviše oslikava i koristi u kreiranju bilbord rešenja za naše klijente.

  Tada svi kreativni timovi razmišljaju zajedno, od pisaca, preko dizajnera do prodajnih eksperata. Govore naglas ideje, crtaju po tabli i rade sve potrebno da se iz svih mogućih uglova sagleda najbolja ideja za klijentovo rešenje reklamiranja putem bilborda.

  Na kraju, sagledajući sve elemente pripremamo tri finale verzije mogućih rešenja za vaš zakup bilborda. Od verzija dizajna, preko lokacije bilborda do različitih kombinacija dizajna i poruke koji se komunicira. U elektronskom formatu ili uživo dostavljamo fotografije postavljenih rešenja uz detalje o celokupnoj realizaciji.

  Ako ste se uvek verovali u moć tradicionalnog marketinga, sada je vreme da ugovorimo zakup i dizajn bilborda za vaše poslovanje.

  Hajde da pričamo o savršenom dizajnu, poruci i mestu za bilbord Vašeg biznisa. Potrebno je samo da zakažite besplatne konsultacije i možemo početi.

  Naši klijenti

  Rekli su o nama

  Zakažite konsultacije sa našim specijalistom

   Zakažite besplatne konsultacije